Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek-İçecek
>
Yemek Planlama Kuralları ve Yıllık Yemek Listeleri
Yemek Planlama Kuralları ve Yıllık Yemek Listeleri
Prof. Dr. Ayşe Baysal,
Prof. Dr. Türkan Kutluay Merdol
5. Baskı,
Ocak 2020
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa
Sayısı
:
105
Barkod
/ ISBN
:
9789757527541
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Hatiboğlu Yayıncılık
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
Yeterli ve Dengeli Beslenmek için Besin Gereksinmeleri ve Günlük Beslenme Rehberi
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme Servisinin Yönetimi ve Örgütlenmesi
Yemek Planlama Kuralları
Günde Üç Öğün Yemek Veren Kurumlar için Aylık Yemek Listeleri Örnekleri
Günde Bir Öğün Yemek Veren Kurumlar için Aylık Yemek Listeleri Örnekleri
Kitapla İlgili Kategoriler
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek-İçecek
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
Yorumlar
Yorum Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Otlu Peynir
Hayri Coşkun
Osmanlı Mutfağı
Aslıhan Nakiboğlu, Gülin Erdem Öztürk, Sevgül Işık
Geleneksel Türk İçecekleri
Mehmet Başlar
Pastacılık – 1
Abdullah Badem
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
Kaynakça Dosyası
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil