Toplu Yemek İşletmeleri İçin Yiyecek İçecek Yönetimi Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Gürcan Karadut  - Kitap
Toplu Yemek İşletmeleri İçin

Yiyecek İçecek Yönetimi

1. Baskı, 
Eylül 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
340
Barkod:
9786052540121
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Kitap toplu yemek sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yol gösterici olması ve bu sektörde yer alan ya da bu sektörde faaliyet gerçekleştirmek isteyen işletmelere kaynak olması sebebiyle hazırlanmış. Kitap toplamda sekiz bölümden oluşmaktadır.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Toplu Yemek Sektörü
.
Toplu Yemek Sektörüne İhtiyaç Duyulan
.
Toplu Yemek Sektöründe Satış
.
Toplu Yemek Sektöründe Mönü Planlama
.
Toplu Yemek Sektöründe Maliyet Analizi
.
Toplu Yemek Sektöründe Kalite Yönetim Sistemi
.
Toplu Yemek Sektöründe Tedarik Zinciri Yönetimi
.
Toplu Yemek Üretimine Uygun Mutfak Planlama Ve Ekipman Belirleme
Yorumlar