Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi Prof. Dr. Ahmet Aktaş, Doç. Dr. Bahattin Özdemir  - Kitap
Otel İşletmelerinde

Mutfak Yönetimi

3. Baskı, 
Temmuz 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x22
Sayfa:
276
Barkod:
9789758969197
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Otel işletmelerinde mutfağın amaçları ise otel işletmesinin maliyet, kalite ve hijyen standartları içerisinde yemek üretimini gerçekleştirmektir. Ancak mutfakta üretim sadece yiyecek malzemelerinin ön hazırlığının yapılması ve pişirilmesi olarak düşünülmemekte, üretim aşamaları yiyecek malzemelerinin satın alınması, teslim alınması, depolanması, üretime hazırlanması, pişirilmesi, servise sunulması ve üretim sonrası temizlik çalışmaları şeklinde bir süreci ifade etmektedir.
Bu çalışmalar sırasında mutfakta hijyen kurallarına uyulması ise hayati önem taşımaktadır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Mutfak Hakkında Temel Bilgiler
.
Otek İşletmelerinde Mutfak
.
Otel İşletmeleri Mautfaklarında Üretim Süreci
.
Otel İşletmelerinde Mutfakta Hijyen
Yorumlar