2. Bölüm PROSES YAKLAŞIMI
27
3. Bölüm GENEL MADDELER
37
3.3 TERİMLER VE TARİFLER
41
4. Bölüm KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
43
4.2 DOKÜMANTASYON ŞARTLARI
48
4.2.2 Kalite El Kitabı
54
4.2.3 Dokümanların Kontrolü
56
4.2.4 Kayıtların Kontrolü
60
5. Bölüm YÖNETİM SORUMLULUĞU
63
5.1 YÖNETİMİN TAAHHÜDÜ
65
5.4.1 Kalite Hedefleri
73
5.4.2 Kalite Yönetim Sisteminin Planlanması
77
5.5 SORUMLULUK, YETKİ VE İLETİŞİM
80
5.5.1 Sorumluluk ve Yetki
80
5.5.2 Yönetim Temsilcisi
81
5.6 YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRMESİ
85
5.6.2 Gözden Geçirme Girdisi
88
5.6.3 Gözden Geçirme Çıktısı
91
6. Bölüm KAYNAK YÖNETİMİ
93
6.1 KAYNAKLARIN SAĞLANMASI
9 3
6.2.2 Yeterlilik, Farkında Olma (Bilinç), Eğitim
99
7.1 ÜRÜN GERÇEKLEŞTİRME PLANLANMASI
107
7.2 MÜŞTERİ İLE İLGİ PROSESLER
113
7.2.1 Ürüne Bağlı Şartların Belirlenmesi
113
7.2.2 Ürüne Bağlı Şartların Gözden Geçirilmesi
116
7.2.3 Müşteri ile İletişim
119
7.3 TASARIM VE GELİŞTİRME
121
7.3.1 Tasarım ve Geliştirme Planlanması
121
7.3.2 Tasarım ve Geliştirme Girdileri
125
7.3.3 Tasarım ve Geliştirme Çıktıları
127
7.3.4 Tasarım ve Geliştirmenin Gözden Geçirilmesi
130
7.3.5 Tasarım ve Geliştirme Doğrulaması
133
7.3.6 Tasarım ve Geliştirmenin Geçerli Kılınması (Geçerliliği)
136
7.3.7 Tasarım ve Geliştirme Değişikliklerinin Kontrolü
139
7.4.1 Satın Alma Projesi
141
7.4.2 Satın Alma Bilgisi
145
7.4.3 Satın Alınan Ürünün Doğrulanması
151
7.5.1 Üretim ve Hizmet Sağlamanın Kontrolü
151
7.5.2 Üretim ve Hizmet Sağlaması İçin Proseslerin Geçerliliği
155
7.5.3 Tanımlama ve İzlenebilirlik
159
7.5.4 Müşteri Malı (Varlığı)
161
7.5.5 Ürünün Korunması
163
7.6. İZLEME VE ÖLÇME CİHAZLARININ KONTROLÜ
173
8.2.1 Müşteri Memnuniyeti
175
8.2.3 Proseslerin İzlenmesi ve Ölçülmesi
185
8.2.4 Ürünün İzlenmesi ve Ölçülmesi
189
8.3 UYGUN OLMAYAN ÜRÜNÜN KONTROLÜ
194
8.5.1 Sürekli İyileştirme
204
8.5.2 Düzeltici Faaliyet
207
8.5.3 Önleyici Faaliyetler
211
EK-A: KALİTE EL KİTABI
217
EK-B: KALİTE PROSEDÜRLERİ
247
EK-C: KALİTE DOKÜMANLARI
345