Ulusal Gastronomi ve Türk Mutfağı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık, Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Özbay  - Kitap

Ulusal Gastronomi ve Türk Mutfağı

1. Baskı, 
Şubat 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
656
Barkod:
9786052540848
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Bu eser bir yemek kitabı veya yemek reçetesi konseptinde hazırlanmamış. Örnek olarak verilen reçeteler ilgili kentlerin özgün yemeklerinin içerikleri ve hazırlanışları hakkında okuyuculara bir fikir verebilmesi açısından sunulmuştur. Farklı kaynaklarda farklı açıklamalarla ve porsiyonlarla geçen reçeteler, belirli bir standart sağlamak adına özellikle dört kişi üzerinden hesaplanmaya çalışılmış ve oranlar bilimsel rakamlar üzerinden güncellenmiş.
(Tanıtım Bülteninden)
Yorumlar