Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek-İçecek
>
Turizm Sektöründe Mutfak Hizmetleri
Turizm Sektöründe Mutfak Hizmetleri
Kadir Öztaş,
Hilmi Uçan
1. Baskı,
Ocak 2002
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa
Sayısı
:
102
Barkod
/ ISBN
:
9789755914039
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Nobel Yayıncılık
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitap, müfredat programlarına uygun olarak ön lisans programlarına ders kitabı olarak hazırlanmıştır. Ayrıca diğer seviyelerdeki turizm öğrencileri ve sektör çalışanları içinde bir başvuru kitabı olarak yararlı bilgiler taşımaktadır.
Kitapla İlgili Kategoriler
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek-İçecek
Yorumlar
Yorum Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Otlu Peynir
Hayri Coşkun
Osmanlı Mutfağı
Aslıhan Nakiboğlu, Gülin Erdem Öztürk, Sevgül Işık
Geleneksel Türk İçecekleri
Mehmet Başlar
Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller
Gülizar Akkuş
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil