Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Nilüfer Koçak  - Kitap

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

5. Baskı, 
Aralık 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
160
Barkod:
9789758326815
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Özellikle geçtiğimiz yüzyılın ikinci yarısından itibaren gerek turizm hareketlerinin kitleselleşmesi, gerekse sanayileşmeye paralel olarak artış gösteren “ev dışında yemek yeme olgusu”, aynı zamanda yiyecek içecek hizmetlerinin önemini de arttırmıştır.
Giderek zorlaşan rekabet koşulları altında yiyecek–içecek sektöründe çalışan işletmeler, gelişen tüketici bilinciyle birlikte kalite odaklı hizmet anlayışını benimsemek durumunda kalmışlardır. Doğrudan insan sağlığını ilgilendiren ve temel ihtiyaçların başında gelen beslenme konusundaki hizmet kalitesi ise, çağdaş insan için konunun önemini ayrıca ortaya çıkarmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Yiyecek – İçecek Endüstrisi
.
Yiyecek–İçecek İşletmelerinde Yönetim Fonksiyonu, Organizasyon Yapısı ve İşleyişi
.
Beslenme
.
Menü Planlama
.
Yiyecek–İçecek İşletmelerinde Satın Alma, Teslim Alma, Depolama ve Depodan Mal Verme
.
Üretim
.
Servis
.
Sanitasyon ve Güvenlik
.
Yiyecek–İçecek Hizmetlerinin Pazarlaması
Yorumlar