Mutfak Uygulamaları İşletme ve Eğitim Rehberi Sibel Önçel, Osman Güldemir, Önder Yayla  - Kitap

Mutfak Uygulamaları

İşletme ve Eğitim Rehberi

1. Baskı, 
Ocak 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
184
Barkod:
9786052540763
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Kitapta gastrononomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri ile beslenmenin yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinin görüşleri alınarak özenle seçilmiş ve uygulanmış standart tariflere, bunlara ilişkin görsellere ve besin değerlerine yer verilmiş. Sağlıklı beslenme son dönemlerde tüketiciler tarafından çok daha fazla önemsenmektedir. Bu ihtiyacı karşılamaya yönelik kitapta standart tariflerin besin analizleri de yapılmış.
(Tanıtım Bülteninden)
Yorumlar