Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek-İçecek
>
Temel Mutfak Bilgisi
Misafirperverlik Endüstrisin'de
Temel Mutfak Bilgisi
Ahmet Kaya
2000
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23.5
Sayfa
Sayısı
:
281
Barkod
/ ISBN
:
9789759372002
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Yazarın Kendi Yayını
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitapla İlgili Kategoriler
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek-İçecek
Yorumlar
Yorum Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Otlu Peynir
Hayri Coşkun
Osmanlı Mutfağı
Aslıhan Nakiboğlu, Gülin Erdem Öztürk, Sevgül Işık
Geleneksel Türk İçecekleri
Mehmet Başlar
Gastronomi Deneyiminde Rotalar ve Festivaller
Gülizar Akkuş
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil