Gastronomi Bilimine Giriş Yrd. Doç. Dr. Serdar Oktay  - Kitap

Gastronomi Bilimine Giriş

1. Baskı, 
Ekim 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
202
Barkod:
9789753535335
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
360,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bir ülkenin Gastronomi kültürü; Toplumların yeme içme gelenekleri yaşadıkları bölgenin florası, faunası, iklimi ve ekonomik değerleri ile oluşur. Bu oluşum zaman içinde diğer toplumlarla yapılan komşuluk, ticaret ve sömürgecilik ilişkilerinden etkilenerek özgün gastronomi kültürünü meydana getirir. İçeriğinde tüm kültürleri ve sanatsal değerleri barındırır.
(Tanıtım Bülteninden)
Yorumlar