Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi Prof. Dr. Adnan Türksoy  - Kitap

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi

1. Baskı, 
Eylül 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
358
Barkod:
9786059189156
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Karşılanması zorunlu bir gereksinim olan yiyecek ve içecek tüketimi günümüzde, bir çok sosyal olayın kutlanmasında yararlanılan bir araç durumuna gelmiştir. Artan iş yoğunluğu, boş zaman formundaki değişim, aile bireylerinden bayanların çalışma hayatındaki payının giderek artması, gelir düzeyindeki iyileşme, değişen yaşam biçimi, sosyal yaşam aktivitelerindeki artış kişileri evleri dışında yemek yemeye yöneltmektedir. Bunun için günümüzde, çok sayıdaki işletmede farklı yiyecek ve içecek hizmetleri sunulmaktadır.
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimi isimli bu kitap, ticari amaçla faaliyetlerini sürdüren yiyecek ve içecek işletmelerinde sunulan hizmetlere ilişkin genel bilgilerin verildiği bir başvuru kaynağı özelliği taşımaktadır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Yönetimine Giriş
.
Yiyecek ve İçecek Hizmetlerinin Pazarlanması
.
Yiyecek ve İçecek Menüleri ve Planlaması
.
Yiyecek ve İçeceklerin Satın Alınması ve Depolanması
.
Yiyecek ve İçeceklerin Hazırlanması
.
Yiyecek ve İçeceklerin Servisi ve Sanitasyonu
.
Yiyecek ve İçecek Maliyet ve Gelir Kontrolü
.
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bütçeleme,
.
Başabaş Noktası Analizi ve Fiyatlama
Yorumlar