Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
İşletme
>
Satış Yönetimi
>
Gıda Perakendeciliğinde İş Yeri ve İş Gücü Verimliliği
Gıda Perakendeciliğinde İş Yeri ve İş Gücü Verimliliği
Hamit Akçay
1. Baskı,
Haziran 2011
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa
Sayısı
:
296
Barkod
/ ISBN
:
9786056206160
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Başlık Yayın Grubu
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu çalışmada bir bütün halinde perakende sektörü verimlilik bağlamında ele alınmış, gıda perakendeciliğinde verimlilik artırıcı yöntem ve teknikler ortaya konulmuştur.
Kitabın Konu Başlıkları
Gıda Perakendeciliği ve Verimlilik
Gıda Perakendeciliğinde İş Yeri Verimliliği
Gıda Perakendeciliğinde İş Gücü Verimliliği
Kitapla İlgili Kategoriler
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
İşletme
>
Satış Yönetimi
Yorumlar
Yorum Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Değişen Dünyada Satışta Başarı
İçlem Er, Fatma Demirağ
Satış Teknikleri
Polat Tunçer
Perakendecilikte Kişisel Satış ve Satış Gücü Yönetimi
Şaban Altın
Satış Yönetimi
Asım Günal Önce
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil