Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
>
Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Cemal Anadol
Ocak 1997
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23.5
Sayfa
Sayısı
:
459
Barkod
/ ISBN
:
9789757337522
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Türkmen Kitabevi
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Geçmişten günümüze kadar yapılan tatlı ve pasta çeşitlerini anlatan kitap, aynı zamanda saraylarda yapılan tatlılara da yer vermiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
Türk Tatlıları
Hoşaf ve Şerbetler
Mayalı Hamurlardan Yapılan Tatlılar
Meyve ve Sebzelerden Yapılan Tatlılar
Saray Tatlıları
Kitapla İlgili Kategoriler
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
Yorumlar
Yorum Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Şeker'li ve Şeker'siz Tarif Defteri
Melehat Şeker
Pastacılık – 1
Abdullah Badem
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Emrah Köksal Sezgin
Alkolsüz İçecekler ve Barista Eğitimi
Filiz Arslan
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil