Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
>
Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Türk Mutfağında
Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Cemal Anadol
2. Baskı,
Ocak 1997
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa
Sayısı
:
459
Barkod
/ ISBN
:
9789757337521
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Türkmen Kitabevi
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
Türkiye'de İlk Defa Anadolu Tatlıları ve Saray Tatlıları
Türk Tatlılar
Hoşaf ve Şerbetler
Mayalı Hamurlarla Yapılan Tatlılar
İrmik ve Şekerle Yapılan Tatlılar
Tahıl Kurubaklagil, Şeker Karışımı Tatlılar
Meyve ve Sebzelerle Yapılan Tatlılar
Kitapla İlgili Kategoriler
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
Yorumlar
Yorum Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Şeker'li ve Şeker'siz Tarif Defteri
Melehat Şeker
Pastacılık – 1
Abdullah Badem
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Emrah Köksal Sezgin
Alkolsüz İçecekler ve Barista Eğitimi
Filiz Arslan
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil