Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı İçin İcra ve İflas Hukuku Temel Bilgiler & Soru Bankası Prof. Dr. Ahmet Başözen, Prof. Dr. İbrahim Aşık, Dr. Öğr. Üyesi Yakup Oruç, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Demir, Dr. Öğr. Üyesi Ozan Tok, Dr. Öğr. Üyesi F  - Kitap
1. Baskı, 
Ağustos 2024
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
552
Barkod:
9786259493657
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
490,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı da dikkate alınarak içerik ve sorular açısından yeniden gözden geçirilmiş ve yeni sorular eklenerek bahse konu sınava yönelik bir kitap olarak hazırlanmıştır. Ancak bu kitap sadece bu sınava hazırlıkla sınırlı olarak düşünülmemiş daha geniş çerçevede alanla ilgili bütün sınavlara gireceklere faydalı olması düşüncesiyle hazırlanmıştır.
İcra ve iflâs hukuku, 2024 yılında ilki yapılması planlanan hukuk mesleklerine giriş sınavı ile KPSS, adli yargı hakimlik, icra personeli ve diğer kurum sınavlarında önemli sayıda soru gelen hukuk alanları arasındadır. Bütün bu alanlar ve bu alanlardan mezun olanların girebileceği sınavlara hazırlık açısından bir yardımcı kaynak olarak hazırlanan kitap sınava hazırlanan adayların temel konuları hem hatırlamaları hem de tekrar etmeleri amacıyla konu anlatımını da içermektedir. Ancak özellikle bu tür sınavlara girecekler açısından farklı konu ve farklı türde çok sayıda soru örneği görmenin önemi de dikkate alınarak mümkün olduğunca her konudan soru örneğine kitapta yer verilmiş. Farklı sınavlara hazırlananlar için de bir kaynak olarak düşünüldüğü için zorluk derecesi farklı olan sorulara yer verilmiştir. Bu soruların bir kısmında açıklamalarla adayın cevapları daha iyi kavraması sağlanmaya çalışılmıştır. Diğer taraftan adayın kendisini sınaması için çözümü verilmeyen sadece cevabı verilen sorular bulunmaktadır.
Kısa, öz, güncel son değişiklikler ile örnek soru ve çözümleri dikkate alınarak hazırlanan bu kitap, sınavlar bakımından etkili bir kaynak olarak ilginize sunulmuştur.
Yorumlar