Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Mühendislik, Teknik Kitaplar
>
Gıda Mühendisliği
>
Hazır Yemek Sistemleri
Hazır Yemek Sistemleri
Prof. Dr. Mustafa Tayar,
Prof. Dr. Canan Hecer
2. Baskı,
Nisan 2016
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa
Sayısı
:
385
Barkod
/ ISBN
:
9786059666145
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Dora Yayıncılık
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
Hazır Yemek Endüstrisi
Beslenme İlkeleri
Menü Planlama
Mutfak Planlama
Ekipman Seçimi ve Yerleşimi
Hazır Yemek Sistemlerinde Depolama
Hazır Yemek Sistemlerinde Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Güvenliği
Gıda Hazırlama Yöntemleri
Temizlik ve Dezenfeksiyon
Hazır Yemek Sistemlerinde Kalite Uygulamaları
Kitapla İlgili Kategoriler
Mühendislik, Teknik Kitaplar
>
Gıda Mühendisliği
Yorumlar
Yorum Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Gıda Paradoksları
Sabriye Ak Kuran
Gıda Kimyası
Mustafa Tayar, Recep Çıbık
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
Osman Erkmen, Hüseyin Erten, Hidayet Sağlam
Gıda Sanayi İşletme Ekonomisi
Bahattin Çetin
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil