Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı III. Sigorta ve Şirketler Hukuku Sempozyumu 21 – 21 Ekim 2023 Prof. Dr. Rauf Karasu  - Kitap
Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

III. Sigorta ve Şirketler Hukuku Sempozyumu

21 – 21 Ekim 2023

1. Baskı, 
Ağustos 2024
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
352
Barkod:
9786050519457
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
400,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi olarak özellikle sigorta hukuku alanındaki bilimsel çalışma ve etkinlik ihtiyacını gidermek amacıyla her yıl düzenlediğimiz Sigorta ve Şirketler Hukuku Sempozyumu'nun ilk gününü sigorta hukuku tebliğlerine ayırıyoruz. İkinci gün ise yine oldukça önemli olan şirketler hukuku konusundaki tebliğler sunuluyor. Bu sayede akademisyenler ve uygulayıcıları bir araya getirerek bu iki çok önemli alanda karşılıklı fikir alışverişinde bulunma imkânı sağlıyoruz.
Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı öncülüğünde Yargıtay 4. ve 11. Hukuk Daireleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türkiye Sigorta Birliği katkılarıyla 20-21 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen "III. Sigorta ve Şirketler Hukuku Sempozyumu" kapsamında beş oturumda toplam on yedi tebliğ sunulmuştur. Sempozyumda özet halinde sunulan bu görüş ve değerlendirmelerin doktrin ve uygulamaya katkı sağlaması amacıyla tebliğlerin tam metinleri bu bildiri kitabında bir araya getirilmiştir.
Yorumlar