Beslenme ve Besin Teknolojisi Samiye Erdoğan  - Kitap

Beslenme ve Besin Teknolojisi

2. Baskı, 
Eylül 2009
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
464
Barkod:
9789758969418
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, insan organizması için gerekli besin öğelerini, işlevlerini, bulunduğu kaynakları ve bu kaynaklardan en üst düzeyde yararlanma ilkelerini, yemek planlama, menü ve sofra düzenleme, mutfak yapısı, düzeni, sanitizasyonu, diyet analizi ve diyetin yeterlilik düzeyinin belirlenmesini içermektedir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Yaşam ve Beslenme
.
Sıvı Ortamda Besin Öğelerinin Gösterdiği Özellikler
.
Nükleik Asitler – Enzimler –Hormonlar
.
Tatlılar ve Tatlılarla Hazırlanmış Ürünler
.
Yemek Planlama, Menü ve Sofra Düzenleme
.
Mutfak Sanitasyonu, Mutfak Yapısı ve Düzeni
.
Diyet Analizi ve Yeterlilik Düzeyinin Belirlenmesi
Kitapla İlgili Kategoriler
Yorumlar