Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması Nazife Küçükaslan  - Kitap

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması

4. Baskı, 
Mart 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
424
Barkod:
9786053278580
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
.
Gastronomi ve Yiyecek–İçecek İşletmeleri
.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Planlaması ve Geliştirilmesi
.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Türleri
.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Kartları
.
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü ve Pazarlama İlişkisi
.
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin Hazırlanması Süreci (Standart Reçetelerin Hazırlanması (Standart Tarifler))
.
Menünün Fiyatlandırılması
.
Beslenme İlkeleri
.
Besin Öğelerinin Gruplandırılması
.
Besinler ve Enerji
.
Besin Grupları
Kitapla İlgili Kategoriler
Yorumlar