Gıda Mühendisliğine Giriş Dr. Murat Doğan  - Kitap

Gıda Mühendisliğine Giriş

1. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
472
Barkod:
9786050331486
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
375,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Gıda Mühendisliğine Giriş kitabı; gıda bilimi ve mühendis­liğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklamaktadır. Kitap kısaca; sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve verimlilikte üretimi için gerekli olan temel bilgileri sunmaktadır. Konularının gıda bilimi ve mühendisli­ğinin temel bilgilerini içermesinin yanında gıda mühendislerinin, gastronomi uzmanlarının, diyetisyenlerin, gıda teknikerlerinin ve aşçıların çalışma alanları ile ilgili olmasıyla bir başucu kitabı niteliğindedir. Ayrıca Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Beslenme ve Diyetetik, Gastronomi ve Aşçılık Bölümleri için önemli bir ders kaynağı olacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)
Yorumlar