Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
>
Türk Yemekleri Ansiklopedisi
Türk Yemekleri Ansiklopedisi
Cemal Anadol
2. Baskı,
Ocak 2000
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa
Sayısı
:
542
Barkod
/ ISBN
:
9789757337263
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Türkmen Kitabevi
Kitabın
Fiyatı:
650,00
₺
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
Et Suları
Çorbalar
Sos ve Salçalar
Köfteler
Kebaplar
Av Etlerinden Kebaplar
Tavuk Yemekleri
Hindi Yemekleri
Balık Yemekleri
Sarma ve Dolmalar
Kış Sebzelerinden Yemekler
Yaz Sebzelerinden Yemekler
Zeytinyağlı Yemekler
Yumurta Yemekleri
Mezeler
Salatalar
Turşular
Erişteler
Mantılar
Makarnalar
Pilavlar
Börekler
Unutulmuş Türk Yemekleri
Anadolu Yemekleri
Saray Yemekleri
Kitapla İlgili Kategoriler
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
Yorumlar
Yorum Ekle
Kitabın
Fiyatı:
650,00
₺
Temin süresi 2-3 gündür.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Şeker'li ve Şeker'siz Tarif Defteri
Melehat Şeker
Pastacılık – 1
Abdullah Badem
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Emrah Köksal Sezgin
Alkolsüz İçecekler ve Barista Eğitimi
Filiz Arslan
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil