Gastronomi Bilimi Tüm Yönleriyle Mehmet Sarıışık  - Kitap

Gastronomi Bilimi

Tüm Yönleriyle

1. Baskı, 
Eylül 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
288
Barkod:
9786059440936
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap gastronomi bilimine ilgi duyanlara, gastronomi alanında ve yiyecek-içecek sektöründe çalışanlara ve gastronomi alanında eğitim görenlere bir kaynak eser niteliğinde hazırlanmış. Gastronomi ve gastronomiyle ilgili konular ele alınmaya çalışılmış ve bu alana bir giriş niteliğinde tasarlanmış. Sınırlı yazına sahip gastronomi için yararlanıcılarına fayda sağlayacağını ümit ediyorum. Özellikle yükseköğretim kurumlarının gastronomi ve mutfak sanatları alanında öğrenime başlayan öğrenciler ve öğretim elemanları için önemli bir kaynak olabileceği düşünülmüş.
On bölümden oluşan bu eserde, gastronomi kavramından, moleküler gastronomiye, sağlıklı beslenmeden gıda teknolojilerine ve gastronomi alanında kariyerden gastronomi turizmine kadar önemli olabilecek her alana değinilmiş. Kitap on bir ayrı üniversiteden toplam on beş farklı öğretim elemanının katkılarıyla hazırlanmış.
(Tanıtım Bülteninden)
Yorumlar