Gıda Hukuku Prof. Dr. Bülent Kent, Doç. Dr. Yasin Söyler, Dr. Melikşah Çırakoğlu  - Kitap
1. Baskı, 
Aralık 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
278
Barkod:
9786052646441
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
338,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
.
Türk Gıda Hukukunda Gıda Kavramı, Prof. Dr. Halide Gökçe TÜRKOĞLU – Dr. Öğr. Ü. Fehmi Kerem BİLGİN – Dr. Öğr. Ü. Güven SÜSLÜ
.
İnsan Sağlığını Tehlikeye Sokan Gıda Suçları Arası İçtima Sorunu, Prof. Dr. Erdal YERDELEN – Arş. Gör. Burak TAŞ
.
Gıda Güvenliğinin Önemi ve Gıda Güvenliği Uygulamaları, Doç. Dr. Aybüke CEYHUN SEZGİN – Prof. Dr. Nevzat ARTIK
.
Gıda Güvenliği Konusunda Danıştay Kararlarında İhtiyatlılık İlkesi, Doç. Dr. Mehmet GÜNEŞ
.
Global Gıda Krizi İle Mücadele ve Türk Gıda Sektörünün Acil Regülasyon İhtiyacı, Doç. Dr. Işıl F. ORKUNOĞLU
.
Topraktan Sofraya Sebze Meyve Fiyatlarının Düzenlenmesi, Dr. Melikşah ÇIRAKOĞLU
.
Türkiye'deki Neoliberal Dönüşümün Yansımaları: Şeker Piyasasının Regülasyonu, Dr. Anıl Müge SEYREKBASAN
.
Türkiye'de Helal Akreditasyon Faaliyetleri ve Yasal Düzenlemeler, Dr. İsra YİĞİTVAR
.
İdare Hukuku Açısından Okul Gıdası Uygulamasının Değerlendirilmesi, Arş. Gör. Fatih DÜĞMECİ
.
Türk Gıda Sektöründe Helal Akreditasyon ve Hukuki Denetimi, Arş. Gör. Esin GÜRSEL DÜĞMECİ
.
Gıda Hakkı Bağlamında Devletin Yükümlülükleri: Kapasite Yaklaşımı Çerçevesinde Bir Değerlendirme, Arş. Gör. Dilara DÖNMEZKUŞ – Arş. Gör. Begüm SEYHAN
Kitapla İlgili Kategoriler