Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Mühendislik, Teknik Kitaplar
>
Gıda Mühendisliği
>
Gıda Analizleri
Gıda Analizleri
Yrd. Doç. Dr. Canan Dokuzlu Hecer
3. Baskı,
Şubat 2010
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa
Sayısı
:
299
Barkod
/ ISBN
:
9786056196508
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Marmara Kitabevi Yayınları
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
Gıda Kontrolü
Gıda Maddelerinde Yapılan Bazı Temel Kimyasal Analizler
Süt ve Süt Ürünlerinin Analizleri
İçme ve Kullanma Suları Analizleri
Yemeklik Yağlar ve Analizleri
Et ve Et Ürünleri Analizleri
Un ve Unlu Mamüllerdeki Analizler
Konserve Analizleri
Alkolsüz İçecek Analizleri
Alkollü İçeceklerin Analizleri
Bal Analizleri
Mikrobiyolojik Analizler
Kitapla İlgili Kategoriler
Mühendislik, Teknik Kitaplar
>
Gıda Mühendisliği
Yorumlar
Yorum Ekle
Baskısı tükenmiştir.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Gıda Paradoksları
Sabriye Ak Kuran
Gıda Kimyası
Mustafa Tayar, Recep Çıbık
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
Osman Erkmen, Hüseyin Erten, Hidayet Sağlam
Gıda Sanayi İşletme Ekonomisi
Bahattin Çetin
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil