Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Mühendislik, Teknik Kitaplar
>
Gıda Mühendisliği
>
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi
Doç. Dr. Özlem Tokuşoğlu
(Editör)
1. Baskı,
Ağustos 2017
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa
Sayısı
:
198
Barkod
/ ISBN
:
9789752447141
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Dora Yayıncılık
Kitabın
Fiyatı:
301,00
₺
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
Kızartma İşlemi
Kızartma İşlemi Sırasında ve Sonrasında Yağda, Üründe Meydana Gelen Değişmeler
Kızartmalık Yağ Kalitesinde Proses İle Değişimler
Kızartmalık Olarak Kullanılan Yağlar
Kızartmalık Yağların İyileştirilmesi
Kızartma İşleminin Optimizasyonu
Yenilikçi Yağ İle Kızartma Uygulamaları
Kızartmalık Atık Yağların Değerlendirilmesi Üzerine Çalışmalar
Kızartmalık Olarak Kullanılan Palm Yağının Rafinasyon Isı Derecesine Bağlı Toksikant Oluşturması
Kitapla İlgili Kategoriler
Mühendislik, Teknik Kitaplar
>
Gıda Mühendisliği
Yorumlar
Yorum Ekle
Kitabın
Fiyatı:
301,00
₺
Temin süresi 2-3 gündür.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Gıda Paradoksları
Sabriye Ak Kuran
Gıda Kimyası
Mustafa Tayar, Recep Çıbık
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
Osman Erkmen, Hüseyin Erten, Hidayet Sağlam
Gıda Sanayi İşletme Ekonomisi
Bahattin Çetin
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İade Politikası
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil