Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin  - Kitap
1. Baskı, 
Şubat 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
312
Barkod:
9786059440882
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap 8 farklı bölümden oluşmakta ve temel olarak Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı konularını içermektedir. Kitapta Gıda Kalite Kavramı, Türk Gıda Mevzuatı ve Gıda Denetimi, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği, Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği, Ulusal ve Uluslararası Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri, Gıda Güvenliğinin AB ve Ülkemizdeki Uygulamaları, Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Riskler, Gıda Maddeleri ve Mikroorganizma İlişkisi, Gıda İşletmelerinde Gıda Güvenliği ve Hijyen Sağlama Olanakları, Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon Uygulamaları ile Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri konularında detaylı bilgiler yer almaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler
Yorumlar