Lawyer Probook Küçük Boy Ajanda (16 Aylık) Mavi Günlük Avukat Ajandası (11*17) Lawyer Ajanda

Lawyer Probook Küçük Boy Ajanda (16 Aylık) Mavi

Günlük Avukat Ajandası (11*17)

1. Baskı, 
Ocak 2023
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa:
0
Barkod:
9781111180287
Kapak Türü:
Ciltli
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Ürün Açıklaması
Sadece avukatlar için tasarlanan Lawyer Probook avukat ajandası, duruşma defteri formatı ve içerisindeki birçok özelliğiyle avukatların zamanlarını daha iyi organize etmek amacından yola çıkarak hazırlanmıştır ve üretildiği ilk günden itibaren ellinin üzerinde şehrimizin baro odalarının ve on binlerce avukatın tercihi olmuştur.
Lawyer Probook avukat ajandası, 12 farklı renk seçeneği ile üretilen 1,5 mm inceliğinde termo deri sert kapak, gözü yormayan 70 gr. ivory krem iç yapraklar, kapak renginde kurdele ayraç ve kapak lastiği ile kaliteli, sade ve şık bir görünüme sahiptir. Arka kapak içerisinde bulunan evrak cebi, avukatlara özel hatırlatma etiketleri ve gerekli telefon numaralarını içeren rehber bölümü ile profesyonel bir avukat ajandası olarak kullanım kolaylıkları sağlamaktadır.
2023 yılının 12 ayını günlük formatta ve 2024 yılının 4 ayını haftalık formatta düzenleyerek hazırladığımız avukat ajandası,16 aylık olmasına rağmen standart bir ajandayla aynı kalınlıkta görünümüyle dikkat çekmektedir.
Ürünle İlgili Kategoriler