Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi Cemal Anadol  - Kitap

Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi

Ocak 1997
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23.5
Sayfa:
459
Barkod:
9789757337522
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Geçmişten günümüze kadar yapılan tatlı ve pasta çeşitlerini anlatan kitap, aynı zamanda saraylarda yapılan tatlılara da yer vermiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Türk Tatlıları
.
Hoşaf ve Şerbetler
.
Mayalı Hamurlardan Yapılan Tatlılar
.
Meyve ve Sebzelerden Yapılan Tatlılar
.
Saray Tatlıları
Yorumlar