Gıda Mikrobiyolojisi Prof. Dr. Mustafa Tayar, Prof. Dr. Canan Hecer  - Kitap
4. Baskı, 
Aralık 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
280
Barkod:
9786059929677
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
310,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü baskı yapılırken; kitaptaki bilgiler yeni araştırmalar ve yayınların ışığı altından tekrar gözden geçirilerek gerekli eklemeler ve değişiklikler yapılmış.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Mikrobiyolojinin Gelişimi
.
Mikroorganizmaların İsimlendirilmesi
.
Mikroorganizmaların Sınıflandırılması
.
Mikroorganizmaların Canlılar Alemindeki Yeri
.
Protozoonla
.
Algler
.
Virüsler
.
Küfler (Mantarlar)
.
Mayalar
.
Bakteriler
.
Mikroorganizmaların Üremeleri Üzreine Tkili Olan Faktörler
.
Mikroorganizmaların Bulaşma Kaynakları
.
Mikrobiyolojik Kontrol Yöntemleri
.
Gıdaların Mikrobiyolojik Özellikleri
.
Bakteriyel Gıda Zehirlenmeleri
.
Mikrobiyoloji Laboratuarları
.
Mikrobiyoloji Laboratuvarı Genel Çalışma Kuralları
.
Cam Malzemenin Mikrobiyolojik Analiz İçin Hazırlanması
.
Sterilizasyon
.
Mikrobiyolojik Analizler
.
Mikrobiyolojik Analiz İçin Örnek Alınması
.
Mikroorganizmaların Üretilmeleri
.
İnkübasyon
.
Bakterilerin Sayım Yöntemleri
.
Mikroorganizmaların Tek Olarak İzole Edilmesi
.
Bakterilerin İdentifikasyonu
.
Mikrobiyolojik Kontrol Sonuçlarının Değerlendirlimesi
.
Mikroskop Ve Kullanımı
.
Mikroskop Çeşitleri
.
Boyama Yöntemleri
Yorumlar