Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Uygulamalı
Yemek Yapma Temel Tekniği
Ocak 2015 / 1. Baskı / 320 Syf.
Fiyatı: 55.56 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Kitapta; malzemeden servise kadar geçen aşamaların birer birer gösterilmesi, her aşama ile ilgili teknik ve pratik bilgilerin açık, öz ve doğru olarak verilmesi yoluna gidilmiştir. Böylece işlem basamaklarının kolay izlenmesi olanağı sağlanmıştır. Yemeklerin hem pratik, hem teknik ölçülere göre tarifleri verilmiştir.

Tariflerde; günümüzün, "Sağlıklı yaşamak için, dengeli beslenme" ilkesine uyulmuş; gıdaların besin analizi gözönünde bulundurularak, daha az yağ kullanma, sosları daha az koyulaştırma ve porsiyonları küçültme yoluna gidilmiştir. Ancak, iştahla yenen yemeğin sindiriminin daha kolay olacağı bilinciyle, damak zevkinin yanı sıra göz zevkine de seslenmeye özen gösterilmiş, temizliğe ve süslemeye önem verilmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)


Barkod: 9786056345531
Yayın Tarihi: Ocak 2015
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 19x27
Sayfa Sayısı: 320
Yayınevi: Sistem Ofset Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Bryan Miller ...
Mayıs 2020
36.00 TL
Sepete Ekle
Howland Blackiston
Mayıs 2020
36.00 TL
Sepete Ekle
Zeynep Kale
Mart 2020
56.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020