SPK – SPF Gayrimenkul Değerleme Esasları  Konu Anlatımlı Soru Bankası Mehmet Doğan  - Kitap

SPK – SPF Gayrimenkul Değerleme Esasları

Konu Anlatımlı Soru Bankası

2. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
573
Barkod:
9786052268230
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
85,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Toplam 5 modülden oluşan Değerleme Uzmanlığı Lisanslama sınavının esas zorluğu; sınav konularının çoğunluğuyla adaylar tarafından ilk defa karşılaşılıyor olması ve değerleme konusunda başvurulacak kaynak sayısının azlığıdır.
Adayların başka bir kaynağa ihtiyaç duymadan, sınava hazırlanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen bu kitapta; sorumlu olunan tüm sınav konuları ayrıntılı olarak ele alınmış ve her bölümün sonuna, konuları kavrayacak nitelikte testler eklenmiştir.
Kitap da 980 adet test sorusu yer almakta olup, bu yönüyle aynı zamanda bir soru bankası işlevini de yerine getirmektedir. Bölüm sonu testlerinde yer alan sorular, konu itibarıyla birbirlerini takip edecek şekilde sıralanmıştır. Bu özellik, adaylara konuları daha iyi anlamalarında yardımcı olacaktır.
Kitabın esasını oluşturan değerleme yöntemleri konusu; her bir değerleme yönteminin türüne göre ayrı ayrı bölümlenerek anlatılmış ve bu yöntemlere ilişkin 400 adet örnek sorunun tamamı çözümlenerek, okuyucularımızın yararına sunulmuştur. Bu yönüyle kitabımız bir ilki oluşturmaktadır. Son olarak, 5 adet çözümlü deneme sınavı ile çalışma zenginleştirilmiş.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler