Konsensus Ustalık Eseri İdari Hakimlik Soru Bankası Prof. Dr. Ahmet Nohutçu, Olcay Aslan, Dr. Pelin Atila Yörük, Mustafa Karadeniz, Ayşe Sarıca  - Kitap
19. Baskı, 
Eylül 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
3105
Barkod:
9786256805125
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
2.250,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
KONSENSUS USTALIK ESERİ HÂKİMLİK Soru Bankası kitabının 19. Baskısı, yenilenmiş ve güçlendirilmiş uzman yazar ekibi ile önceki baskılarda yer alan tüm sorularımızı hakimlik sınavlarının mantığı ve formatı göz önünde bulundurularak baştan sona kadar büyük bir titizlikle yeniden düzenlenmesi, güncellenmesi ve 1300 civarında yeni soru eklenmesi suretiyle hazırlanmıştır.
Öncelikle idare hukuku, ceza hukuku, ceza muhakemesi ve icra iflas hukuku başta olmak üzere mevzuatımızda baş döndürücü değişikliklerin, güncel gelişmelerin çoğunluğu henüz sınavlarda sorulmamıştır.
Buna ek olarak, 31 Temmuz 2022 tarihindeki KPSS'nin haklı ve yerinde bir kararla iptalinden sonra, ÖSYM'nin sonraki tüm sınavları yeni bir anlayışla, farklı özgün ve yepyeni sorularla yapmaya başladığı görülmektedir.
Tüm bunlardan dolayı KONSENSUS USTALIK ESERİ HÂKİMLİK Soru Bankası kitabımızın yeni baskısını gerek mevzuatımızda henüz sorulmamış gerekse güncel ve yeni mevzuat değişikliklerini içerecek binlerce yeni özgün soru ekleyerek hazırladık.