Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Türk Mutfağında
Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Ocak 1997 / 2. Baskı / 459 Syf.

Baskısı tükenmiştir.
 
   
Konu Başlıkları
Türkiye'de İlk Defa Anadolu Tatlıları ve Saray Tatlıları
Türk Tatlılar
Hoşaf ve Şerbetler
Mayalı Hamurlarla Yapılan Tatlılar
İrmik ve Şekerle Yapılan Tatlılar
Tahıl Kurubaklagil, Şeker Karışımı Tatlılar
Meyve ve Sebzelerle Yapılan Tatlılar
Barkod: 9789757337521
Yayın Tarihi: Ocak 1997
Baskı Sayısı:  2
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 459
Yayınevi: Türkmen Kitabevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Howland Blackiston
Mayıs 2020
36.00 TL
İndirimli: 32.40 TL (%10)
Sepete Ekle
Bryan Miller ...
Mayıs 2020
36.00 TL
İndirimli: 32.40 TL (%10)
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020