Fetihname Adli İdari Hakimlik İcra Müdürlüğü Tarih Konu Anlatımı Dr. Bekir Çelik  - Kitap
Fetihname

Adli İdari Hakimlik İcra Müdürlüğü Tarih Konu Anlatımı

1. Baskı, 
Eylül 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
194
Barkod:
9786259985725
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
250,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Değerli adaylar, Adli - idari Hâkimlik ve icra Müdürlüğü sınavlarında tarih dersi çok ciddi bir önem arz etmektedir. Adli ve idari Hâkimlik sınavında Türk Tarihi 6 ve inkılap tarihi 6 olmak üzere 12, icra Müdürlüğü sınavında Türk Tarihi 5 ve inkılap tarihi 5 olmak üzere 10 soru gelmektedir. Her sınav için özel hazırlanmış kaynaklarla çalışmak başarı oranınızı ciddi şekilde artıracaktır. Bundan dolayı Fetihname Tarih serisi Adli-İdari Hâkimlik ve icra Müdürlüğü sınavları için özel olarak hazırlanmıştır. Bu sınavlara özgü konu anlatımı, soru bankası ve denemesi mevcuttur.
Bu kitapta üniteler bütün bilgilerle donatılmışken, bu bilgilerin karma karışık değil, sistemli ve konuyu hem detaylı bir şekilde öğrenirken hem de ayrıntılarda boğulmadığınızı fark edeceksiniz. Bu kitapta bulunan bilgiler uzun yıllar süren bir emeğin her yıl yeni bilgiler ve güncellemeler yapılarak süzülüp sadeleştirilmiş bir şeklidir.
Fetihname Tarih konu anlatımında her sayfaya o sayfadan çıkabilecek sorular koyulmuştur. Her ünite anlatıldıktan sonra hemen ünitenin arkasına konuyu daha iyi özümsemeniz için adeta konunun bütün önemli ve çıkabilecek vurucu yerleri ince düşünülerek soru-cevap tekrarları koyulmuştur. Üniteyi okuduktan sonra hemen arkasından bu soru-cevap tekrarlarıyla tekrar ettiğinizde konunun tamamına hakim olduğunuzu göreceksiniz.
Özellikle ünite sonlarına çıkmış soru veya test yerine bu soru-cevap tekrarlarını koymamın sebebi, konu anlatımında konu öğrenilir ve mümkünse en pratik şekilde tekrar edilir. Yani kendinizi sorular üzerinde deneme yeri, soru bankalarıdır.
Bu konu anlatımlı kitapla birlikte hazırladığım soru bankası ve deneme birçok akademik, açık öğretim ve MEB kaynağı incelenerek yazılmıştır. Bu konu anlatımından çalışarak, Fetihname soru bankası ve Fetihname 15 hakimlik denemeyi çözerek sınavda yüksek başarı sağlamanız mümkündür.