Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Yemek, Kültür ve Toplum
Mayıs 2020 / 1. Baskı / 492 Syf.
Fiyatı: 38.00 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Her şey insanlığın varoluşuyla başladı. Hayatta kalma çabasıyla yiyecekler çiğ yenildi. Ateş bulundu, pişirme yöntemleri geliştirildi. Yeni lezzetler aranmaya başlandı ve sadece doymak için değil haz almak için yemek yenildi. Bazen yasaklandı bazen kutsal sayıldı. Tanrılara adandı. Uğruna savaşlar yapıldı. Yaşamak için yemek yemeye çalışırken yemek bir keyif unsuruna dönüştü. Bir kültüre bürünerek doğdu, büyüdü ve gelişti.

Bu kitap, insanlığın beslenme serüvenini kültür bazında ele alarak tarih öncesi devirlerden günümüze kadar ortaya koymakta ve geleceğe dair tahminlerde bulunarak insanlığın yemek kültürünün nasıl değişeceğini okuyucuya sunmaktadır.

Yemek kültürünü toplumsal bütünleşmenin bir aracı olarak ele alan bu kitap, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine, gastronomi meraklılarına, yemek kültürünü tüm yönleriyle tanımak isteyen okuyuculara hitap eden temel bir kaynaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786254020339
Yayın Tarihi: Mayıs 2020
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 492
Yayınevi: Nobel Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Mustafa Boz
Temmuz 2020
25.00 TL
Sepete Ekle
Atınç Olcay
Haziran 2020
45.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Sandıkcı ...
Mayıs 2020
33.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020