Üçüncü Genç Vergi Hukukçuları Konferansı Doç. Dr. Canker Göker, Yrd. Doç. Dr. İdris Hakan Furtun, Yrd. Doç. Dr. Cihat Öner, Yrd. Doç. Dr. İnci Solak Akman, Tuğçe Akdemir  - Kitap

Üçüncü Genç Vergi Hukukçuları Konferansı

1. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
313
Barkod:
9786054974665
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
190,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Üçüncü Genç Vergi Hukukçuları Konferansı, Prof. Dr. Nihal Saban öncülüğünde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde başlatılan ve genç vergi hukukçularının seslerini belki de ilk kez duyurabilmelerine olanak sağlayan konferanslar serisinin devamı niteliğindedir, ikincisi Prof. Dr. Billur Yaltı tarafından Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde düzenlenmiştir. Değerli hocalarımıza, uzun soluklu olacağına yürekten inandığımız bu konferans serisini yaşama geçirebilmek için sarf ettikleri emek ve verdikleri destek için teşekkür ederiz.
Konferansa ev sahipliği yapma sırası bize geldiğinde bu görevi, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Ana-bilim Dalı olarak büyük bir onur ve sevinçle karşıladık. Neyse ki desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen hocalarımız yanımızdaydı. Bu nedenle Anabilim Dalı olarak öncelikle hem konferansın düzenlenmesi hem konuşmacıların tebliğlerinin değerlendirilmesi aşamasında bize rehberlik eden, bilimsel değerlendirme kurulu üyesi hocalarımız Prof. Dr. Nami Çağan, Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Prof. Dr. Mustafa Akkaya'ya minnettar olduğumuzu ifade ediyoruz. Böylesine kapsamlı bir akademik organizasyonda tecrübeleriyle yolumuzu aydınlattılar. Konferansta oturum başkanlığı yapan hocalarımız, Prof. Dr. Doğan Şenyüz ve Prof. Dr. Yusuf Karakoç'a da katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.
Konferansın düzenlenmesinde her zaman desteğini hissettiğimiz Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına, Dekanımız Prof. Dr. Arzu Oğuz nezdinde teşekkür ediyoruz. Türkiye Barolar Birliği'nin de konferansa katkısı büyüktür. Kendilerine misafirlerimizin ağırlanması konusundaki yardımlarından ötürü müteşekkiriz. (Önsöz’den)