Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gastronomi Bilimine Giriş
Ekim 2018 / 1. Baskı / 202 Syf.
Fiyatı: 32.00 TL
4 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Bir ülkenin Gastronomi kültürü; Toplumların yeme içme gelenekleri yaşadıkları bölgenin florası, faunası, iklimi ve ekonomik değerleri ile oluşur. Bu oluşum zaman içinde diğer toplumlarla yapılan komşuluk, ticaret ve sömürgecilik ilişkilerinden etkilenerek özgün gastronomi kültürünü meydana getirir. İçeriğinde tüm kültürleri ve sanatsal değerleri barındırır.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9789753535335
Yayın Tarihi: Ekim 2018
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 202
Yayınevi: Der Yayınları
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Mustafa Sandıkcı ...
Mayıs 2020
30.00 TL
Sepete Ekle
Nevzat Eraslan
Mayıs 2020
34.00 TL
Sepete Ekle
Neslihan Çetinkaya
Mayıs 2020
34.00 TL
Sepete Ekle
Ali Selman Özdemir
Mart 2020
20.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020