SPK Bağımsız Denetim, Sermaye Piyasasında Muhasebe Standartları Dr. Şenol Babuşcu, Dr. Adalet Hazar, Dr. Sedat Yenice  - Kitap

SPK Bağımsız Denetim, Sermaye Piyasasında Muhasebe Standartları

1. Baskı, 
Ocak 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
466
Barkod:
9789759138387
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Sermaye Piyasası Kurumu tarafından açılan lisanslama sınavlarından birisi de bağımsız denetim yapacak kişilerle ilgilidir. Bu konuda çalışan ve/veya çalışacak kişilerin lisans almaları yönünde yılda 3 kez açılan lisanslama sınavlarından Bağımsız Denetim Lisanslama sınavı 3 temel konudan oluşmaktadır.
"SPK Bağımsız Denetim Lisanslama Sınavı"nın Sermaye Piyasasında Muhasebe Standartları bölümüne girecek adaylara yönelik hazırlanan bu kitap, çıkmış sınav soruları ve mevzuat değişiklikleri dikkate alınarak hazırlanmıştır. Sınava girecek adaylara çalışma kolaylığı sağlamak ve çok sayıda test çözümü ile bilgilerini daha da kalıcı kılmak açısından güncel konu anlatımını içeren bu kaynakta daha önceki sınavlarda çıkmış veya çıkma ihtimali olan sorular, ayrıntılı çözümleri ile deneme sınavı yer almaktadır. Bu bakış açısı ile hazırlanan kitap, en güncel bilgileri içeren kaynak niteliğindedir.
Kitapla İlgili Kategoriler