İçki Üretimi ve Sunumu Özay Yıldız  - Kitap

İçki Üretimi ve Sunumu

1. Baskı, 
Ocak 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
208
Barkod:
9786059440592
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
50,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Alkollü içecekleri yaklaşık on iki bin yıldır tüketiyoruz. Bu sürede, uygarlıkların gelişiminde ve çağdaş toplumsal yaşamın oluşumunda görmezden gelinemeyecek denli önemli bir paya sahip. Eğlence ve kutlamalar, tekdüzelikten uzaklaşma, mutluluk ve üzüntüde eşlik ettiği gibi, yediklerimize de eşlik ederek onları tamamlıyor.
Sürekli gelişen yemek sanatının yadsınamaz unsuru alkollü içecekler, ağırlamanın da içsel bir parçası. İçki hazırlama ve sunumu ile stok ve gider denetimi neredeyse tüm turizm işletmeleri için zorunlu bilgiler. Buna ek olarak, incelikli sunum, başarılı yemek – içki eşleştirmesi, iyi bilinenlerin yanında az bulunan içkileri de içeren geniş seçenek ve doğal olarak nitelikli bar çalışanları ise otel ve restoranlar için önemli ayırt edici özellikler.
(Tanıtım Bülteninden)