Yönetici Asistanlığı Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, Öğr. Gör. Pınar Coşan Erkal  - Kitap
4. Baskı, 
Ağustos 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x25
Sayfa:
408
Barkod:
9786054627295
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
195,00
İndirimli (%10):
175,50
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Günümüzde bilimsel ve teknolojik alanda yaşanan hızlı değişim yönetici asistanlığını klasik sekreterlik anlayışından çıkartarak daha karmaşık örgütsel sorunlarla ilgilenen yaratıcılık gerektiren ve bilgiyi yöneten bir iş haline dönüştürmüştür. Çünkü işletmeler arası rekabette bilgi üreten ve yaratıcı niteliklere sahip personelin varlığı önemli hale gelmiştir. Bu bağlamda yönetici verimliliğine ve başarısına katkı sağlayan profesyonel yönetici asistanlarına olan ihtiyaç giderek artmaktadır.
Yöneticiler artık kendi adlarına kararlar alabilen karmaşık problemlerin üstesinden gelecek problem çözme yeteneğine sahip yaratıcı sorumluluk sahibi kendisi yokken gerektiğinde yetki kullanabilen mesleki etik değerlere bağlı en az bir yabancı dil bilen iletişim becerisi yüksek bilgiyi yöneten iyi bir asistan istemektedir. Yönetici asistanları yukarıda belirtilen özellikler yanında çağdaş yönetim teknikleri halkla ilişkiler dosyalama yazışma teknikleri ve protokol kuralları çatışma zaman ve stres yönetimi konusunda bilgili ve modern ofis teknolojilerini kullanma becerisine sahip olmak zorundadır.
Dördüncü baskıda kitap gözden geçirilmiş her bölümde güncellemeler ve hatalar giderilmeye çalışılmış bölüm sonlarına örnek olaylar konulmaya çalışılmıştır. Ayrıca kitabımıza yönetici asistanları için güncel ve önemli olarak gördüğümüz elektronik dosyalama konusu eklenmiştir.