Yargıcın Listesi  John Grisham  - Kitap

Yargıcın Listesi

1. Baskı, 
Haziran 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
350
Barkod:
9789751421456
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
225,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Yazarın en şaşırtıcı en gerilimli romanı...
Grisham'ın Muhbir adlı romanında, Florida Adli Denetim Kurulu'nda görevli Lacy Stoltz, rüşvetçi bir yargıcı soruşturmuştu. Sonuçta suçlular mahkûm olmuş ama kendisi de saldırıya uğramış ve ölümden dönmüştü. Üç yıl sonra, kırkına yaklaşırken, Lacy Stoltz artık yorulmuştu ve hayatında bir değişiklik yapmak için hazırdı.
Ama bu sırada, Jeri adında gizemli bir kadınla tanıştı. Kadının babası yirmi yıl önce faili meçhul bir cinayete kurban gitmişti. Jeri birinden kuşkulanıyor ve onu takıntılı biçimde yirmi yıldır gizlice izliyordu. Bu süreçte adamın başka kurbanlarının da olduğunu keşfetmişti. Katil çok zekiydi, sabırlıydı ve emniyet teşkilatından hep bir adım öndeydi. Adli tıbbı, polis yöntemlerini, daha da önemlisi yasaları çok iyi biliyordu.
Katil bir yargıçtı — Lacy'nin sorumluluğu altındaki bölgede görev yapan bir yargıç…
Adam, karşısına çıkmış ve bir şekilde onu kızdırmış şanssız kurbanların ve hedeflerin isimlerini listesine ekleyip duruyordu. Lacy kendi ismini de bu listeye yazdırmadan onu adalete teslim edebilecek miydi?
Yargıç'ın Listesi her açıdan, John Grisham'ın şimdiye kadar en şaşırtıcı, en gerilimli romanı.
Prof. Dr. Mahfi Eğilmez'in kitapla ilgili yorumu:
"Grisham oldukça ünlü bir polisiye/gerilim yazarı. Daha önce Şirket, Pelikan Dosyası, Öldürme Zamanı adlı kitaplarını okumuştum. Yargıcın Listesi, oldukça değişik, şaşırtıcı bir roman: Alışılmış polisiye romanlardan farklı olarak fazlaca sürpriz taşımıyor. Her şey neredeyse en baştan belli olsa da sürekli artan bir gerilim bu belirliliğe karşın insanı tedirgin ediyor. Yargıcın Listesi, Grisham'ın okuduğum en iyi romanı değil belki ama en gerilimli romanı diyebilirim. Polisiye ve özellikle de gerilim meraklılarına tavsiye ederim."