Uzlaştırmacı Sınavı Hazırlık + Soru Bankası ve Yenileme Eğitimi Abdulkadir Anaç  - Kitap

Uzlaştırmacı Sınavı Hazırlık + Soru Bankası ve Yenileme Eğitimi

4. Baskı, 
Mayıs 2021
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
885
Barkod:
9786257595186
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
228,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap; sınava hazırlanırken başka bir kaynağa ihtiyaç duymayacağınız şekilde hazırlanmış. Kitaptaki sorular hazırlanırken; konuların mutlaka somut olaylara dayandırılarak, uygulamadan sorularla zenginleştirilmesine ve soruların ilgili mevzuat maddelerinin en güncel hali dikkate alınarak hazırlanmasına ve soruların yer aldığı kitabın ilgili bölümünde güncel mevzuata da yer verilmesine özen gösterilmiş. Karmaşık gelebilecek tüm sorular için çözüm stratejisi yazılmış, akış şemaları ve tablolar ile de desteklenerek konunun daha iyi anlaşılması sağlanmış.
Bu kitabı dikkatlice çalıştığınızda testlerini çözdüğünüz her konuyu çok iyi bir şekilde öğrendiğinizi fark edeceksiniz. Ezbere dayalı bir öğrenme yerine, uzlaştırmacılık müessesesinde verilen kararların nedenleri ve mantığının neler olduğu, çözüm stratejisi, tablolar ve mantıksal akış şemalarına yer verilerek anlatılmış.
Birincil amaç, kitapta uygulamadaki tüm detaylara yer vererek uzlaştırmacılık müessesesinin doğru öğrenilmesini ve doğru anlaşılmasını sağlamaktır. Bu yüzden soruların çok büyük bir kısmı uygulamada karşılaşılan gerçek olaylardan esinlenerek hazırlanmış.
Kitabın Konu Başlıkları
.
2375 Çözümlü Soru
.
5 Deneme Sınavı (500 Soru)