SPK İleri Düzey, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve İlgili Mevzuat Dr. Şenol Babuşcu, Dr. Adalet Hazar  - Kitap

SPK İleri Düzey, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve İlgili Mevzuat

2. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
185
Barkod:
9789759138264
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Her geçen gün artan finansal piyasaların gelişmişlik düzeyi, piyasanın aktörlerine ilişkin de yeni kuralların konulmasına yol açmaktadır. Bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurumu tarafından işlem yapacak kişilerin lisans almaları yönünde yılda 3 kez açtığı sınav 6 farklı alanda lisanslamaya yöneliktir.
İleri Düzey Lisanslama Uzmanlığı da bunlardan birisi olup, 8 alt konu başlığından Sermaye Piyasası Mevzuatı Ve İlgili Mevzuat, Ticaret Hukuku Ve Borçlar Hukuku konusunu kapsamaktadır. “Sermaye Piyasası Mevzuatı ve İlgili Mevzuat, Ticaret Hukuku ve Borçlar Hukuku” kitabı, sınava girecek adaylara çalışma kolaylığı ve çok sayıda test çözümü ile bilgilerin kalıcılığını sağlamak açısından biri çözümlü toplam 6 testin yanı sıra, güncel konu anlatımını da içermektedir.
Bu lisanslama sınavlarına başvuranlara kaynak kitap olmak üzere hazırladığımız bu çalışmanın testlerinin bir bölümü daha önceki sınavlarda çıkmış sorulardan oluşturulmuştur. Ayrıca daha önceki sınavlarda çıkan sorulara ait konular ve soru olma ihtimali bulunan bölümler koyu olarak yazılarak okuyucunun dikkatini çekmek amaçlanmıştır.
Kitapla İlgili Kategoriler