Muhasebe Konu Anlatımlı Soru Bankası KPSS – SMMM ve Kurum Sınavlarına Yönelik Adem Altay  - Kitap

Muhasebe Konu Anlatımlı Soru Bankası

KPSS – SMMM ve Kurum Sınavlarına Yönelik

5. Baskı, 
Ocak 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
720
Barkod:
9786257837712
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabımız; Genel Muhasebe, Finansal Tablolar Analizi, Maliyet Muhasebesi, Muhasebe Denetimi, TMS-TFRS, Şirketler Muhasebesi, Yönetim Muhasebesi ve Ticari Aritmetik bölümlerinden oluşmaktadır. İş sınavları dikkate alınarak; bazı bölümler (özellikle, Genel Muhasebe ve Finansal Tablolar Analizi) tüm detaylarıyla anlatılmış, bazı bölümler ise sınavlardaki ihtiyacı karşılayacak şekilde özet olarak ele alınmıştır.
Muhasebe grubu olarak iş sınavlarının temelinde, Genel Muhasebe ve Finansal Tablolar Analizi konuları yer almaktadır. Kitabımızda tüm konuların sözel olarak özet açıklamaları yapılmış, 250 çözümlü örnek ve 300 çözümlü test sorusuyla her konu ayrıntılarıyla anlatılmıştır. Örneklerin alt maddeleri dikkate alındığında toplam soru sayısı 1000'i geçmektedir.
Kitabımız; üniversitelerimizdeki lisans öğrencilerimizin korkulu rüyası olan muhasebe derslerini, mantığını anlayarak öğrenmelerinde önemli bir destek olacaktır. İş sınavlarına hazırlanan gençlerimize, başta KPSS olmak üzere tüm test ve klasik kurum sınavlarında temel kaynak niteliğindedir. Ayrıca SMMM Staja Başlama ve Yeterlilik sınavlarına hazırlanan adaylar ile muhasebe mesleğini icra edenlere de her konuda örnek bulabilecekleri hap şeklinde bir eserdir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Genel (Finansal) Muhasebe
.
Finansal Tablolar Analizi
.
Ticari Aritmetik
.
Maliye ve Yönetim Muhasebesi
.
Muhasebe Denetimi
.
TMS – TFRS