Mucize Fe Klavye Dr. Erdoğan Mert  - Kitap

Mucize Fe Klavye

2. Baskı, 
Kasım 2022
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
172
Barkod:
9786258045260
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
190,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu çalışma yerli ve milli gururumuz, dünya şampiyonumuz Standart Türk Klavyemizin (F Klavye) mucizevi üstünlüklerini gözler önüne sererek "Q Klavye mi, F Klavye mi?" tartışmasını bir daha açılmamak üzere kapatmayı hedeflemektedir.
Çalışmada klavye çeşitleri, F Klavyenin iyi bilinen ve az bilinen üstünlükleri listelenmiş, dünyada Q Klavye, Türkiye'de F Klavyenin doğuş hikâyelerine yer verilmiştir. Günümüze kadar ABD'nin Q Klavyeden kurtulma, Türkiye'nin F Klavyeye geçiş girişimleri gibi konularda elde edilebilecek tüm bilgiler, başka bir kaynağa ihtiyaç duyulmadan ulaşılabilecek şekilde derlenmiş ve sunulmuştur.
Çalışmada ekrana ve klavyeye bakmadan hızlı ve hatasız yazabilmeyi sağlayan On Parmak Hızlı Yazım Tekniğini öğrenmek isteyen öğrenciler ve öğrencilerine öğretmek isteyen öğretim elemanlarının ihtiyaç duyduğu derslere yer verilmiştir.
Bu çalışma müfredatında bu dersi "Hızlı Klavye Kullanımı", "F Klavye", "On Parmak Tekniği", "Klavye Teknikleri", "Daktilografi", vb. isimlerle bulunduran eğitim birimlerinde ders kitabı olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.