Luca Web Tabanlı Bilgisayarlı Muhasebe Hakan Aksakaloğlu  - Kitap

Luca Web Tabanlı Bilgisayarlı Muhasebe

2. Baskı, 
Şubat 2024
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
297
Barkod:
9786256637603
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
220,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Luca web tabanlı bir yazılımdır. Türmob - Tesmer ortak yazılımı olan bu program Türkiye genelinde gün geçtikçe kullanımını artırmaktadır. Bir meslek mensubunu ofise hapsetmemesi öncelikle tercih edilme nedenlerinin en başında gelmektedir. Elbette ki, kullanışlı olması, ihtiyaca olabildiğince cevap verir nitelik taşıması, servis ağının yaygın oluşu vb. unsurlarda kullanıcılarda etkili olmuştur.
İlk baskıdan farklı olarak ikinci baskıda kitap 9 bölüme ayrılarak, güncel oranlar kullanılarak ve tamamıyla farklı örnek uygulama soruları konularak yazılmıştır.
İlk bölüm yine işletme defterine ayrılmış ve sırası ile stoklu ve belgeli olarak işletme defteri kayıtları defter beyan sistemine uyumlu şekilde anlatılmış le bolca konulan uygulama soruları ile zenginleştirilmiştir.
Devamında tüm ön muhasebe modülleri (fatura, stok, cari, kasa, banka, sipariş, çek/senet gibi) yine ekran görüntülü konu anlatımları ve örnek uygulamaları ile, bordro modülü ve son olarak da muhasebe modülü detaylı olarak anlatılmıştır. Bunların tamamı entegrasyonlu olarak yapılmıştır. Her bölüm sonlarına o bölümde yer alan modüllere göre olabildiğince fazla uygulama soruları konulmuştur.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Luca Projesi
.
Defter Beyan Sistemi
.
İşletme Defteri
.
Luca Mali Müşavir
.
Cari–Kasa–Banka İşlemleri
.
Fatura Modülü
.
Çek–Senet İşlemleri
.
Bordro Modülü
.
Muhasebe Modülü