Güncel Danıştay ve Yargıtay Kararları Işığında Vergi Hukukunda Sahte Fatura ve Muhteviyatı İtibariyle Yanıltıcı Belge Zeynel Ilıca, Ömür Ilıca  - Kitap
Güncel Danıştay ve Yargıtay Kararları Işığında

Vergi Hukukunda Sahte Fatura ve Muhteviyatı İtibariyle Yanıltıcı Belge

1. Baskı, 
Mayıs 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
176
Barkod:
9786051469348
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitap da vergi hukukunu olduğu kadar ceza hukukunu da ilgilendiren bir konu olan Sahte veya Muhteviyatı İtibariyle Yanıltıcı belge irdelenmiştir. Sahte veya Muhteviyatı İtibariyle Yanıltıcı belge konusunda vergi hukukuyla ilgilenen, avukat, vergi mükellefleri, muhasebeci, mali müşavir, vergi ile ilgili uyuşmazlıklara bakan hakim ve savcılar, öğrenci için yararlı bir eser olacağına inanılmıştır.
Vergi yargısında 44 yıllık bir tecrübe ve bilgi birikimine sahip karar mercii hakim ile vergi hukuku ve idare hukuku davaları ile ilgilenen ve pratiğin içerisinde yıllardır savunma görevini üstlenen avukatın olaylara farklı bakışları son güncel Yargıtay ve Danıştay kararları ile birlikte anlatılmaya çalışılmıştır.
Kitap, başlıca üç bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümünde, faturaya genel bir bakış yapılarak fatura ile ilgili bilgiler verilmiş ikinci bölümünde sahte ve muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge ile ilgili bilgiler verilmiş son bölümünde ise Yargıtay ve Danıştay kararları ışığında sahte ve muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belgeden korunma yollarından bahsedilmiştir.
(Önsöz)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Fatura
.
Türk Vergi Hukukunda Sahte veya Muhteviyatı İtibariyle Yanıltıcı Belge
.
Yargı Kararları Işığında Sahte ve Muteviyatı İtibariyle Yanıltıcı Belgeden Korunma Yolları
Kitapla İlgili Kategoriler