KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi C: 3 S: 2 Temmuz 2018 Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Çoban Atik

KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi C: 3 S: 2 Temmuz 2018

1. Baskı, 
Temmuz 2018
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
102
Barkod:
2148677818073
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
19,50
Stoktan hemen gönderilir.
Ürün Açıklaması
Bilindiği gibi ülkemizde hukuk fakültelerinin sayısı hayli artmıştır. Bu artışa paralel biçimde bu fakültelerin süreli yayınlarında da eskiye oranla sevindirici bir artış söz konusudur. Bu durum ülkemiz açısından sevindirici bir durum olmasına rağmen, uluslararası sosyal bilimler indekslerinde taranan, yayınladığı makalelerin etki değeri (impact faktörü) yüksek olan hukuk fakültesi dergisi oldukça azdır. Daha yolun başında olmamıza rağmen, hedefimiz sadece hakemli bir dergi olmak değil, uluslararası hakemli bir dergi olmaktır. Takdir edileceği üzere, gerek ulusal gerekse uluslararası hakemli dergi olarak indekslerde yer almak, arama motorlarında görülebilmek, belirli bir zamanın geçmesini gerekli kılmaktadır.
Biz ilk sayımızdan itibaren özellikle uluslararası indekslerin ve bibliyografya derlemelerinin aradığı ölçütlerde çıkıyoruz. Önceliğimiz ve amacımız, hukuk devleti ilkesi ve kültürüyle şekillenmiş çağdaş bir Türkiye'dir.
Diğer sayılarda buluşmak ümidiyle!...
Ürün Konu Başlıkları
.
Bilişim Sistemine Girme Suçu, Arş. Gör. Dilek GÜLER
.
Spor Hukuku Bakımından Futbol Saha Komiserleri Üzerine Bir İnceleme (Basketbol Saha Komiserleri ile Karşılaştırmalı), Arş. Gör. Hakkı Mert DOĞU
.
İnşaat Sözleşmelerinde Götürü Bedelin Uyarlanması, Arş. Gör. Elif AKINCI
.
"İnanılır İlgi" Kavramı Çerçevesinde Tapu Sicilinin Bilimsel Çalışmalara Açıklığı, Arş. Gör. Bedia GÜLEŞ