Servis Tekniği ve Uygulamaları Doç. Dr. Alptekin Sökmen  - Kitap

Servis Tekniği ve Uygulamaları

3. Baskı, 
Eylül 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
224
Barkod:
9786055681357
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Temin edilememektedir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın ilk bölümlerinde öncelikle organizasyon yapısı, iş tanımları ve iş gerekleri üzerinde durulmuş, daha sonra ise servis departmanında kullanılan malzemeler tanıtılmıştır. Hijyen ve sanitasyon hakkında gerekli bilgiler verildikten sonra, mönü ve servis bilgisi ayrıntılı olarak aktarılmıştır.
İlerleyen bölümlerde servis elemanlarının ihtiyaç duyabilecekleri temel mutfak bilgileri verilecek, içecekler ve servisleriyle ilgili açıklamalar yapılmıştır. Kitabın son bölümü, konuklarla ilişkiler ve şikayetlerle ilgilenmeye ayrılmış, bir rekabet aracı olarak konuk ilişkilerinin üzerinde durulmuştur.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Yiyecek ve İçecek Bölümü, Organizasyon Yapısı
.
Servis Departmanında Kullanılan Malzemeler ve Bakımları
.
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Hijyen, Sanitasyon ve Güvenlik
.
Mönü
.
Servis
.
Temel Mutfak Bilgileri
.
İçecek Servisleri
.
Konuk İle İlişkiler ve Şikayetler İle İlgilenme