KPSS ve Meslek Sınavları İçin Maliye İlhan Kılıç, Ömer Dinçer, Öner Gümüş, Adem Yılmaz  - Kitap

KPSS ve Meslek Sınavları İçin Maliye

1. Baskı, 
Temmuz 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
707
Barkod:
9786053440642
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Üniversite sonrası KARİYER meslek sınavlarına hazırlık döneminde, çok zor geçecek bir süreç sizleri beklemektedir. Mesleki sınavlarda başarı, ancak sabırlı bir çalışma ve belli bir birikim sonucunda ortaya çıkmaktadır. Unutmamak gerekir ki, yılmadan ve düzenli bir çalışma sonucunda, zaman zaman istemediğimiz sonuçlarla karşılaşsak da bir gün mutlaka sınavlarda başarılı sonuçlar alınmaktadır.
Kariyer mesleklerinde çalışabilmek adına KPSS ön şart olarak oluşturulmuş ve KPSS'den iyi düzeyde puan alanlar kurumların açmış oldukları sınavlara girmeye hak kazanır halde sistem oturtulmuştur. KPSS ve Meslek sınavlarında başarı için çok çalışmanın yanı sıra sınavlara hazırlanırken doğru kaynaklara çalışmak da son derece önemlidir. Zira son dönemlerde ÖSYM'nin ve kurumların kendi yapmış oldukları sınavlar, doğru kaynak tercihinin önemini ön plâna çıkarmaktadır. Bu bağlamda sınavlarda başarıların sağlanması için değişen soru sistemlerine karşı güncelliğini koruyan temel ders kitaplarından ve konuları temel bazda öz bir şekilde okuyucuya aktaran yardımcı kaynaklardan faydalanmak gerekir.
Unutmamak gerekir ki elinizde bulunan bu eser bilimsel bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkarılmamıştır. Sınavlara hazırlanan arkadaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap bulabilmesi amacıyla hazırlamış olduğumuz "KARİYER MALİYE" kitabında konular öz bir şekilde sizlerin bilgisine sunulmuş, daha önce KPSS ve meslek sınavlarında çıkmış sorular sizlere aktarılmış, kendinizi test edebilmeniz için cevaplı sorular oluşturulmuş ve geçmiş dönemlerde kariyer meslekleri klasik sınavlarında çıkmış olan sorular ve nasıl cevaplandırılması gerektiği aktarılmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Konu Anlatımı
.
Çıkmış Sorular
.
Çözümlü Klasik Sorular
Kitapla İlgili Kategoriler